Blog Lyssa Faizureen Sudah Kembali Pulih Seperti Biasa

.Assalamualaikum ♥


Hai .  Siapa yang terlepas baca entry before ni ? boleh ke ---> ENTRI INI ...

Alhamdulillah , finally , blog Lyssa dah kembali seperti biasa. Macam entry yang sebelum ni , Lyssa ada cakap yang entri Lyssa tak keluar langsung dekat Dashboard and Bloglist korang kan ?

Yup . Memang benda ni dah lama dah berlaku .. Cuma Lyssa je yang baru sedar dan terfikir ...




Setelah bantuan daripada blogger lain yang sangat prihatin , Lyssa pun dah tahu masalah sebenar kenapa blog Lyssa tak keluar dekat dashboard korang tu ... Actually memang betol cakap diorang . Masalah RSS Feed Lyssa . Kalau nak tahu lebih lanjut benda apa RSS Feed tu , korang boleh lah search kat google . Sebab Lyssa nak explain pun tak tahu ...





Setelah digodek setting dekat blog Lyssaa , rupanya Feed URL Lyssa pi letak URL blog Lyssa . Then macam2 Lyssa tukar tadi .. Kepada Original Feed pun still tak boleh . Last2 Lyssa remove je Feed URL tu biar kosong ruangan tu .

And finally , ini lah hasilnya .. Penuh dashboard korang dengan entri2 lama dari blog Lyssa ..
kahkah , Bunyi macam "balas dendam kan ? hahaha . Bukan salah Lyssa ok ? Maaf ! hee :p

So , siapa yang tak letak lagi kat bloglist korang boleh lah letak kalau nak ,. 
hihi . Thanks semua <3 sayang korang >.<


*Baru lah tak risau pembaca blog makin kurang . hehe :)

Terima Kasih Sudi Baca ....

KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

16 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
PeRdU cINta
AUTHOR
July 11, 2015 at 6:50 PM delete

Alhamdulillah kan lebih dan bertambah meriah dunia blogging kita...maka entry yang bermanfaat mudah untuk disebar dan dikongsi bersama ukhuwah yang datang ziarah.....yeyyyyy..senyum sampai cuping telinga kebas...hihi...

avatar
July 11, 2015 at 6:54 PM delete

wah.. baguslah dah OK.. senang pembaca nk dtg jenguk & BW lagi.. :)

- Zaleha Awaluddin -

avatar
Anonymous
AUTHOR
July 11, 2015 at 10:07 PM delete

salam sis lyssa x faham la apa yg sis ceritakan, sy b4 this ade satu blog yg alami masalah yg sama, bleh x sis buat tutorial cara atasi masalah feed tersebut huhu. x pon sis bg link tutorial utk saya refer ke.hope sis sudi reply

-Rina-

avatar
Jia Rizaira
AUTHOR
July 12, 2015 at 3:19 AM delete

Oh patutla tak nampak2 entri kat dashboard blogger. RUpenye ada masalah RSS feed. Sekarang dah nampak dah.

avatar
July 12, 2015 at 11:42 AM delete

ITULAH KAK LYSA . AIN SIAP LETAKKAN LAGI DLM BLOGLIST SBB LAMA BETUL TAK NMPAK AKak UPDATE. Ain terperasan yang sebenaqnya akak masih aktif bila tgok dkt comment blog blogger lain. huhu terus letak dlm bloglist. senang nk nmpak perkembangan akak

avatar
July 12, 2015 at 11:42 AM delete

ITULAH KAK LYSA . AIN SIAP LETAKKAN LAGI DLM BLOGLIST SBB LAMA BETUL TAK NMPAK AKak UPDATE. Ain terperasan yang sebenaqnya akak masih aktif bila tgok dkt comment blog blogger lain. huhu terus letak dlm bloglist. senang nk nmpak perkembangan akak

avatar
July 12, 2015 at 1:24 PM delete

oooo...patut pun lama tak muncul di dahsbord..paksa jer lah main taip url blog lyssa kalau nak skodeng.hehe..

avatar
ena
AUTHOR
July 13, 2015 at 4:40 PM delete

done add lyssa dlm bloglist akak..jemput la tengok jika sudi;)

avatar
ena
AUTHOR
July 13, 2015 at 4:40 PM delete

done add lyssa dlm bloglist akak..jemput la tengok jika sudi;)

avatar
Akif Imtiyaz
AUTHOR
August 2, 2015 at 9:25 AM delete

Alhamdulillah settle masalah..

avatar
Beeha Azman
AUTHOR
November 29, 2015 at 7:58 PM delete

Akak, saya still tak faham degan feed URL tuu...

avatar

Google+ Followers