Patutla Blog Lyssa Faizureen Dah Kurang Pembaca ...

.Assalamualaikum



Hi . Lyssa tak tahu lah ini entry kecewa , sedih , geram ataupun marah . Tapi tak kira ! Lyssa nak luahkan juga kat sini . Tak kisah lah korang nak baca ke tak .

Tadi pagi Lyssa dapat jejak dari salah seorang blogger di shoutbox Lyssa . Blogger Akk PC ..

   


Hmm . Lyssa dah agak benda-benda macam ni mesti akan berlaku . Sebab baru - baru ni , ada jugak tengok dashboard blog MKHAI .  Sama juga. Lagi terukk !  Dekat dashboad dia , Blog Lyssa Faizureen ni dah dua tahun dah  tak ber-update . Last entry , entry yang ini ---> Persahabatan Tiga Segi.

Bila dapat tau daripada blogger lain iaitu Akk PC , baru Lyssa terfikir , "patutlah selama ni blog aku dah kurang pembaca.. Blogger-blogger yang lama , dah jarang singgah kat blog aku.. Mesti entry entry terbaru aku dah tak keluar dekat Dashboard ataupun Bloglist diorang."

Apa salah aku .  

Sedih lah macam ni . Takkan sampai bila-bila memang takkan keluar kat Dashboard atau Bloglist diorang . Ni nak nangis ni . 

Macam mana nak fixed kan ? Nak kena setting kat mana ke ? Ada siapa-siapa boleh tolong Lyssa ? Please ....


P/S : KES DAH SETTLE .. Thanks !!! =====>> ENTRY UPDATE SINI !!


Terima Kasih Sudi Baca .... 




KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

13 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Aisyhah Nyais
AUTHOR
July 11, 2015 at 12:21 PM delete

Kak lysa, akak punya dkt blogslist ecah dah setahun :(

avatar
July 11, 2015 at 12:22 PM delete

@Aisyhah Nyais
Hmm . Tengok ! Macam mana boleh jadi macam ni eh .
Sedihh nyeee >.<

avatar
Aisyhah Nyais
AUTHOR
July 11, 2015 at 12:25 PM delete

@Lyssa Faizureen Tu la kak lysa, nanti cuba kita tgk kot ada org boleh bantu..ecah cari dkt google pon tk jumpa lg.

avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
July 11, 2015 at 12:44 PM delete

Adoiiii...akak dah cuba refresh bloglist...remove dulu kemudian add semula..pun tak menjadi..terima kasih lyssa up entry ni..moga boleh membantu rakan yang lain juga..kesian..dah kerah minda untuk buat entry tapi followers tak dapat nak ikuti..sedangkan nukilan blogger tulah "key"

avatar
July 11, 2015 at 12:46 PM delete

@PeRdU cINta
haaa , tahu tak pee ...
Lyssa pun tak tahu apa masalah sebenarnyee . Hope ada la someone yang sanggup bantu .. and i will really appreciate it !!!

Hope soooooo :(

avatar
Khalid Kyle
AUTHOR
July 11, 2015 at 2:41 PM delete

hmm saya cek ok ja blog lyssa, selalu prob x update ni ade kene mngena dgn RSS feed

Jom Terjah: KISAH SEDIH DI HARI RAYA PERTAMAN

avatar
Pendekar
AUTHOR
July 11, 2015 at 2:50 PM delete

sebab tukar rss feed....terpaksa la hadap...

setahun dulu pakai blogspot.com atau .com?

kalau tukar url memang camtu..

avatar
AIMI
AUTHOR
July 11, 2015 at 6:16 PM delete

Haaa dekat bloglist saya pun macam tu lah kak lysa punye entryy yang last kisah persahabatan tu ingatkan dah xaktif tapii kak lysa ade je bw. tapi sekarang dah penuhh dah hahhahahaha

avatar
ena
AUTHOR
July 13, 2015 at 4:31 PM delete

kalau akak pon sedih tu lyssa

avatar
aron
AUTHOR
July 22, 2015 at 10:52 AM delete

ptut rasa rindu lain mcm kat entry lysa ..kiki

avatar
Nadia Johari
AUTHOR
July 30, 2015 at 9:42 PM delete

Memang kadang-kadang macam tu..suh diaorg masukkan link lyssa semula..

avatar

Google+ Followers