#CABARAN20HARI | Senarai Kuih Raya Pilihan Hati

.Assalamualaikum ♥


Ok . Ini merupakan #Cabaran20Hari yang ke-19 .. Agak2 kan , macam mana pemilihan diorang dalam 10 orang terima saguhati tu ye ? Terfikir lah jugak . Ramai gila kot yang join #Cabaran20Hari ni . haha . 

Tak kesah lah dapat ke tak . Asalkan , aku settle kan kesemua cabaran ni . Dah senang . Jangan banyak bunyik .

Cabaran kali ni ?

Senarai Kuih Raya Pilihan Hati 

Eh ! Kalau tak silap .. Before ni bukan ke ada entri pasal kuih raya gak ? Ini ada lagi ? ayoyo amaaa appa .... Terasa malas pulak nak taip banyak kali ... errr .... Ada kat ENTRI INI << macam lebih kurang je kannnn ?? hahahaha ... No idea dah eh ?

Ok lah . Sekarang Lyssa senaraikan .

1. Mazola
2. Almond London
3. Biskut Chocolate Chips
4. Kuih Siput
5. Simpul Kasih
6. Batang Buruk
7. Kuih Bangkit / Kuih Bakar
8. Kuih Sepit
9. Segala jenis mak nenek punya kerepek . haha
10. Segala jenis atok ayah punya kacang . hihi




Banyak tak Lyssa senaraikan kat atas ni . Ini lah yang menjadi kuih raya pilihan hati Lyssa sebenarnya. Kalau siapa-siapa ada semua jenis kuih kat atas ni , sila-silalah jemput saya ke rumah anda . Jamu kuih raya pun dah cukup bersyukur dah . hihihi ...

Terima Kasih Sudi Baca .....

KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

2 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
PeRdU cINta
AUTHOR
July 15, 2015 at 1:39 AM delete

Moden + tradisional = cik lyssa faizureen la orangnya.. ♡♡

avatar
July 15, 2015 at 10:10 AM delete

Lyssa suka kuih tradisional ye..rumah Fiza ade kerepek kekacang raya je..biskut ke apa ke non hado..huhu

avatar

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe. EmoticonEmoticon

Google+ Followers