Entry Lyssa Yang Menarik Perhatian Orang Ramai Dalam Minggu Ini

.Assalamualaikum


Emmm . Dalam banyak-banyak entry dekat belog Lyssa sekarang ni, Lyssa tengok ramai gila orang masuk salah satu entry yang berkurun lamanya , iaitu pada tahun 2012 . Lama lah gak kan ..

Bila tengok , tak de apa pun yang menaik pasal entry tu , tapi kenapa boleh mencecah 400 lebih pageview entry tersebut dalam masa 1 minggu ? Dari mana datang nya orang-orang ni yang terjah masuk entry Lyssa yang satu tu ..

Ini haa bukti nya kalau korang nak tengok ...



Tu .. yang atas sekali tu .. Entry Jalan-Jalan Penang ! emm . Malu siot kot kalau ada yang masih tengok entry tu . hahaha ! Dengan haku pakai spec besar Hello Kitty lagi . Muka dah macam budak-budak habis . hihi .

Korang semua . Baik korang mengaku , dari mana korang jumpa entry tu haa ...
Ada orang up kan kat mana2 blog ke ? Ke memang korang search tempat menarik di Penang ke apa ? haha . Buntu kita ...

Sekian ..
Terima Kasih Sudi Baca .

KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

5 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
anys nadhilah
AUTHOR
July 24, 2015 at 11:18 AM delete

haha . pakai spec hello kitty pun comel tau . lama lyssa menghilang . buat come back pleaseee . hehe , tak tahu la if you still remember me ?

avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
July 24, 2015 at 12:16 PM delete

Awakkan mcm gula..manis..so entry2 pun bermadu..yang lama akan jadi antik..jadi old school..tapi yang itulah banyak memories tau..

avatar
July 24, 2015 at 3:00 PM delete

hehehe, semua nak jalan2 penang tu kak..
itu yang ramai search tu. hihi

avatar
Nadia Johari
AUTHOR
July 30, 2015 at 9:43 PM delete

Hehehhe...spek hello kitty...

avatar
Afidah Azmi
AUTHOR
September 3, 2015 at 1:23 PM delete

tenyata Penang tetap menarik perhatian semua orang kan...Ayuh Penang..Luaskan padang golfmu...

avatar

Google+ Followers