'Seacrh Keyword' Paling Popular di Blog LyssaSecret.Com

Assalamualaikum ...

Dah lama tak up entri pasal keyword-keyword di blog ni . haha . Ntah macam mana rasanya tiba-tiba rasa nak up . Bukan Lyssa sahaja yang pernah update pasal entri keyword ni. Korang pun mesti pernah kan ? Agak-agaknya lah kan, 'keyword' apa yang popular di blog Lyssa abad ini ye ? Chewah . Abad sangat =='

Jom kita tengok . Kata kunci carian ni, Lyssa printscreen dari bahagian Stats di Traffic Sources. So, ini ada lah antara keyword yang korang search di google, dan tentiba korang masuk entri blog Lyssa. HAHA ! 


Ini bagi keyword-keyword yang digunakan oleh pembaca bagi minggu ini  Rata-rata, ternyata kebanyakan daripada mereka ingin tahu mengenai " Kerap Kencing " dan mengenai Kes Amirah Kena Culik haritu.




 Ini pula keyword yang digunakan dalam tempoh sebulan di blog Lyssa. Memang banyak betul nak tahu pasal kerap kencing ni kan ? Tengok bahagian sidebar blog Lyssa ni pun , bahagian Top Minggu Ini mesti takkan hilang tajuk mengenai Punca Kerap Kencing . 

Bagi yang tak baca lagi mengenai antara entri popular di blog Lyssa ni, korang boleh terus ke :
Kadang-kadang tu, geli hati pulak bila baca apa yang terlintas kat fikiran korang dalam menaip sesuatu yang dicari di google. Bila baca, tergelak sendiri pun ada. Rupa-rupanya aku pun sama je . Suka sangat search-esarch ni , and kadang ayat berterabur . haha ! 

Korang dah check ke belum , apa pula search keyword di blog korang ? Nak tahu gak ... hihi . 

TerimaKasihSudiBaca...


KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

3 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Mrs Yatie
AUTHOR
January 9, 2016 at 10:54 AM delete

wa nice. terjebak dengan lyssa. kejap lagi google apa benda keyword dalam blog PG pula. hehe.

avatar
intan nasir
AUTHOR
January 9, 2016 at 11:20 AM delete

lyssa, cmn nak naikkan rating yerk ?

avatar
Aqilah Azmi
AUTHOR
January 9, 2016 at 1:35 PM delete

huhuhu ramai kerap kencing letewww haha

avatar

Google+ Followers