Pencarian Bloglist September 2016 di Blog Lyssasecret.Com

Assalamualaikum..

Hi korang . Hari ni sudah pun 31 Ogos 2016 . Pejam celik pejam celik cepat je rasa masa kan ? Selalu bila tiba je Hari Kemerdekaan macam ni, mesti semangat je tiap-tiap tahun . Tapi, ada satu perkara yang dah berlaku pagi tadi. Boleh terus ke >> ENTRI INI << untuk baca... :'(

Esok kan dah bulan September 2016 . Jadi hari ni Lyssa nak mencari blogger yang mahu masuk di bloglist blog Lyssa untuk bulan September 2016 pula . Tapi kali ni tarikh tamat esok ! So , pandai-pandai lah korang cari masa untuk update blog pasal Pencarian Bloglist September 2016 ni . Lama dah Lyssa tak letak bloglist kat blog ni. Disebabkan esok adalah bulan istimewa bagi diri Lyssa, *ececeh. Birthday aku lahh!* .. Rugi la kalau korang tak join . HAHA ! At least , link blog korang ada kat blog Lyssa and Lyssa akan rajin singgah blog korang nanti . hihi .


Macam mana nak join ? Sama je macam sebelum-sebelum ni..

1. Buat satu entry yang bertajuk : Pencarian Bloglist September 2016 di Blog Lyssasecret.Com

2. Letak banner ni dan backlink ke link entry ini :

*semangat patrotik betul!* haha

3. Dalam entry tu , pastekan 3 entry yang menarik perhatian korang .. Korang boleh lah godek-godek entry Lyssa yang lepas . Tak kisah lah , entry mengenai tips ke , tutorial ke , pasal lyssa pergi mana-mana ke . Paste je . Contoh macam ni :


4. Lepas dah settle JANGAN LUPA paste link entry korang untuk segmen ni di ruangan komen di bahagian bawah ni .

Senangkan nak masok bloglist blog Lyssa ni . Hanya buat satu entry dan ikut step di atas . Bukan susah pun ...

Baik korang join cepat ! Sebab TARIKH AHKIR esok tau . 1 SEPTEMBER 2016 [11.59 pm]
Siapa cepat dia dapat !!!! >_<


TerimaKasihSudiJoin...
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

19 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Mas
AUTHOR
August 31, 2016 at 5:12 PM delete

Salam kenalan

i join!

http://masturanasarudin.blogspot.my/2016/08/pencarian-bloglist-september-2016-di.html

avatar
The Kekwa
AUTHOR
August 31, 2016 at 10:55 PM delete

https://beihamat.blogspot.my/ hi lyssa!

avatar
YumeeDream
AUTHOR
September 1, 2016 at 1:55 AM delete

saya join! =D

http://yumeedream.blogspot.my/2016/09/pencarian-bloglist-september-2016-di.html

avatar
September 1, 2016 at 9:48 AM delete

http://theathra.blogspot.my/2016/09/pencarian-bloglist-september-2016-di.html

Joined! <3

avatar
Nur Hamizah
AUTHOR
September 1, 2016 at 10:17 AM delete

Assalamualaikum.. http://nurhamizahraihan.blogspot.my/2016/09/pencarian-bloglist-september-2016-di.html

avatar
September 1, 2016 at 11:20 AM delete

Salam..sya join Lyssa. :)
http://ilovebunga89.blogspot.my/2016/08/pencarian-bloglist-september-2016-di.html?m=0

avatar
Erni Hasmiza
AUTHOR
September 1, 2016 at 1:25 PM delete

Join hehehe
http://mija-blur.blogspot.my/2016/09/pencarian-bloglist-september-2016-di.html

avatar
September 1, 2016 at 8:12 PM delete

http://ash-tsukidate.blogspot.my/2016/09/pencarian-bloglist-september-2016-di.html

avatar
September 1, 2016 at 9:41 PM delete

Joined :)

http://www.azhafizah.com/2016/09/pencarian-bloglist-september-2016-di.html

avatar
miss zyaroses
AUTHOR
September 1, 2016 at 10:40 PM delete

Salam hai saya join juga :-)
http://misszyaroses.blogspot.my/2016/09/pencarian-bloglist-september-2016-di.html

avatar
September 2, 2016 at 3:04 AM delete

Alamak, da terlepas. Huhuhuhu

avatar
yangbaik
AUTHOR
September 2, 2016 at 8:46 AM delete

Alahai... tak sempat ler.

avatar
Rusdi Rashid
AUTHOR
September 3, 2016 at 1:47 PM delete

Saya pun nak join! Terbaik Lyassa Faizureen!
Pasti hebat birthday party nnt kan?

Ini blog saya: http://www.kupikupi.net/
Singgah2 la mmber2 blogger lain.

avatar
nadhie wueen
AUTHOR
September 4, 2016 at 6:15 PM delete

alamak terlepas daaa . tsk

avatar
matdin
AUTHOR
September 17, 2016 at 7:48 PM delete

uwaaaa!!! dah terlepas.. x kire.. x kire.. nk paste link jgk... hihihi...


nak paste kat sini ya.. hehe

avatar
September 19, 2016 at 12:30 AM delete

Allaaa Lisa SS terlepas lah... aci lah masuk bloglist yer huhuhu

avatar

Google+ Followers