Blog Jadi Bisu ? Apsal ?!

Gadis Kidal Berceloteh...
19/10/2011

.Assalamualaikum !
Peacee ^_^v


"Maaf terlebih dahulu jika ada pihak yang terasa or whatever je lah .
Entry ini tiada katian dengan yang hidup ataupun yang mati ! :)"


Okeyyy . Kalau korang perasan kan sekarang ini blog Lyssa dah BISU kan ataupun lebih manis jika disama ertikan = dengan tidak bersuara !
Maksud Lyssa bukan blog nih yang bersuara bagitauu :


"Eh , KAU ! KAU ! KAU ! Nak masuk blog ni , basuh kaki tu dulu .
Jangan tahu nak lenyek , pijak-pijak je aku ni haa . Dah bersih ,
baru boleh pijak aku . Kasi picit-picit badan aku ni ciket . hehehehh "


Alamak ! Blog bersuara ? Eeee . Menyeramkan . haha . Tapi kan best kalau blog boleh bercakap . Perghh . Nak masuk blog pun kena basuh kaki dulu .
Tak pasal - pasal kena cepukk dengan blog tuh ? Kejap ! Blog ada kaki tangan ke ? Errrr ~ Terfikir sejenak . ^^ 


Ok . Maksud Lyssa dekat sini , B.E.R.S.U.A.R.A tu , sama lah dengan blog yang berlagu dengan suara Vierra yang lunak lagi sedap dimakan tu . Itu lah dia. hehe ~ Alar . Yang lagu dok bising - bising bila bukak LINK INI . Tak gitu ?


Ok . Merujuk pada title hari ini , apsal tiba - tiba membisu ?
Sebabb , Si Vierra tu , sakit tekak kena ulser dalam mulut .
Sebab tu lah membisu sebentar . hehe~  Harap korang paham .
Nanti , bila ulser kat mulut dia and tekak dia dah okeyy , 
boleh lah korang dengar balik lagu yang membingitkan telinga korang masa nak fokus buat tutorial kan ? Eheee ~ 


Selamat Berblogging . PEACE ! ^_^v 
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

20 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Sis Nunu Fafa
AUTHOR
October 19, 2011 at 8:04 PM delete

AKAK MMG PNDAI BUAT TUTO

avatar
Sis Nunu Fafa
AUTHOR
October 19, 2011 at 8:06 PM delete

AKAK PON PNDAI BUAT TIPS YG BERGUNA

avatar
Wan Maisarah
AUTHOR
October 19, 2011 at 8:08 PM delete

Wah..pengkomen pertama ya..selamat berkenalan..Tolong follow belog ni smbil komen2 boleh tak :))

rumahqaireena.blogspot.com

avatar
October 19, 2011 at 8:12 PM delete

Sukalah entry nih!Lagu pon boley kena ulser.Haha.

avatar
October 19, 2011 at 8:49 PM delete

pndai lyssa wt lwk en .. haha .. cke2 ..

avatar
Bell Purple
AUTHOR
October 19, 2011 at 9:04 PM delete

Ala , releks ar akk lyssa . haha ! kitaorg dah biasa dah pun dgn lgu2 nie :)

avatar
Farida Amira
AUTHOR
October 19, 2011 at 10:57 PM delete

Blog bisu pun tak pe, ramai jugak yg datang ziarah ;)

avatar
ekin..
AUTHOR
October 19, 2011 at 11:04 PM delete

hehe,,aah dah xde lagu..tp lgu tuhh sedap kn??

avatar
MaYa MustWany
AUTHOR
October 20, 2011 at 12:32 AM delete

he2 boleh pulak ada ulser gak ye?kih3..rindu lak blog ni,3 ari tak jenguk..kene daki balik post yang tertinggal ni

avatar
era kecik
AUTHOR
October 20, 2011 at 8:17 AM delete

hehehe.. sian kat Vierra tu,, semoga cepat sembuh ek ^^

avatar
October 20, 2011 at 11:49 AM delete

Assalam, hahaha... sampai kena ulser mulut ya.... nie nak jumpa doktor nie, klu tak lngsung tak leh b'ckap udah...huhuhuhu...

avatar
bErRy^BeAr
AUTHOR
October 20, 2011 at 3:09 PM delete

Jom singgah sini japp.. http://budakcomelbuatblog.blogspot.com/2011/10/segmen-blogger-pilihan-saya-ialah.html

avatar
October 20, 2011 at 3:47 PM delete

Kak Lyssa ...
don't worry
~walaupun bisu sye ttp menjadi pelawat tetap cik Lyssa yg comell niey ...~
tiap-tiap ariey sye bukak utk tengok perkembangan terbaru blog Kak Lyssa
ade lagu ke,x de lagu ke..blog akak mmg best ..!! hehehehe ..

avatar
October 20, 2011 at 4:05 PM delete

haha , egt kan bisu apa , jeng jeng jeng betul ! :D

avatar
purpl3h0lic
AUTHOR
October 20, 2011 at 4:12 PM delete

ceh .
engtkan ade org sound kak lyssa
sbb uat blog bising2 ade lagu .
hoho 0.o

avatar
salwaismail
AUTHOR
October 20, 2011 at 4:35 PM delete

Ala.. best jugak kalau ade lagu tu/ sy suka je blog ada lagu. :)

Jom tambah trafik blog!

avatar
October 29, 2011 at 4:55 PM delete

hahaha .. nahai vierra sakit tekak ?
kak lyssa bg minum racun nih . . .

haaaaaaaaa . . . tangkap kak lyssa skunk :D

avatar

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe. EmoticonEmoticon

Google+ Followers