ENTRI TERBARU!

Kenapa Lyssa Faizureen Tak Update Hari Ini ?

Gadis Kidal Berceloteh...
31/10/2011

.Assalamualaikum !
Peacee ^_^v


Heyy korang .. Ececehh . Mana Lyssa ?? Mana Lyssa ??  Rasa - rasanya , ada takk orang tertanya - tanya ke mana Lyssa pergi nihh ?  Ada kot sorang dua ! hehehe . Nak Bukti ? Siniii !

 


 Haaa . Tu diaa . 2 orang jer . Orang lainn . Tak tahu pulakk . HAHA .
Chehh . Kenapa ? Kenapa ? Rinduww ehh . Thanks sangat ! >.<


Okeyyy , Apa punca @ sebabnya Lyssa tak update ehh hari ni ? Uhmm . Maybe ada yang dah tahu dan maybe jugak ada yang belum tahu . Exam Lyssa dahh nak dekat dahh neyy  . So , Lyssa kena pulun prepare untuk exam ! . Takott !! T_T huhu ~


Exam apa ? Kos apa ? Study mana ? Tak perlu tahu kott ! So , disebabkan itu lah Lyssa tak berapa sangat nak update neyy . Cukup lah minggu lepas dah upadate berbillion entry . Minggu ni , sampai lah bulan 12 kot . Update sesikit je .. Bukan sesemut okeyy ? * hehe .


Bagi peminat atau pun pembaca setia Lyssa , Lyss harap korang paham lah yerk ! Oppss * Macam ye ye jer aku neyy ada pembaca setia ! HAHAHA (Perasan sekejap!) Ehh . Lekk lu ! Kalau ada kelapangan masa , Lyssa akan terus update dan update . Tak pun , Lyssa buat autopublish post je lah senang . Ye dakk ? HAHA . Tapi , kalau buat auto publish , tak ping ping , ada ke yang nak baca ? (Berfikir sejenakk!) hehehh~ =)


Apa - apa pun , thanks eh korangg sebab selalu je support Lyssa ni . Lyssa appreciate sesangat . Kalau tak de korang , tak wujud lah blog Lyssa yang tak seberapa ni ! 
Emuacckkss untuk korangg semua ! <3 huhu ^_^v

KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

32 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Christinanana
AUTHOR
October 31, 2011 at 6:33 PM delete

Haha...Gud luck for the exam Kak Lyssa ;)

avatar
Missziekah
AUTHOR
October 31, 2011 at 6:35 PM delete

waalaikumsalam . guudluck yeaa lyssa ;)

avatar
MiSaEi
AUTHOR
October 31, 2011 at 6:37 PM delete

hurmmm...gonna miss ur n3 la cik lyssa...tp xpe exam tu lagi penting kn...good luck 4 ur exam dear...chaiyok3!!!

avatar
MiSaEi
AUTHOR
October 31, 2011 at 6:37 PM delete

hurmmm...gonna miss ur n3 la cik lyssa...tp xpe exam tu lagi penting kn...good luck 4 ur exam dear...chaiyok3!!!

avatar
October 31, 2011 at 6:38 PM delete

Sya pon tertnya-tnya jgk..bkak blog kak Lyssa,tpi x derw entry yg bru..bca tips n ikot tutorial pon kira okey laa...Gud Luck 4 your exmnation Kak Lyssa! ^_^

avatar
faqihahhusni
AUTHOR
October 31, 2011 at 6:39 PM delete

Wa'alaikumussalam.
Waah! Good Luck for your exam, kak Lyssa! Anyway perenggan ke4 tu kak Lyssa silap eja nama. Jadi "Lyss" hAHA. Sedp juga. LOL

avatar
cik pinaz
AUTHOR
October 31, 2011 at 6:39 PM delete

gud luck yer lyssa !
pnaz trcari2 gk tp tak de sampai nk tya lyssa kemana menghilang . hehe

avatar
Anonymous
AUTHOR
October 31, 2011 at 6:41 PM delete

dah nak exam ye?GOOD LUCK lyssa :)

avatar
noraauliyya
AUTHOR
October 31, 2011 at 6:47 PM delete

hehe..rindu lyssa membebel.

gud ye lyssa ! do the best! study bebaek.

avatar
Ku Azhar
AUTHOR
October 31, 2011 at 6:48 PM delete

hehehe...ade pnye org bc..jgn risau la :p

avatar
Unknown
AUTHOR
October 31, 2011 at 6:49 PM delete

hye lyssa.lyssa amik stpm ek?

avatar
Unknown
AUTHOR
October 31, 2011 at 6:49 PM delete

peminat mesti diutamakan! exam boleh ambil lain kali.

haha XD

good luck :)

avatar
Sarah Mnasir
AUTHOR
October 31, 2011 at 6:51 PM delete

hehe.. 2 la pelik gak lyssa xdak up8 entry.. rndu meh.. :)

avatar
October 31, 2011 at 6:53 PM delete

ooo..nk exam ke??patutla..xpe2..fokus study dlu ek.wish u luck!!!

xpe,kalo autopublish pun ida baca.hehe ^__^

avatar
Unknown
AUTHOR
October 31, 2011 at 6:55 PM delete

Hahaha...mmg rndu ngan sys lyssa pown...bnyk sgt tuto yg akak blh wt...time ksh bnyk kak koz tuto sys nieyy bnyk bntu sya..:)

avatar
Puteri Ayeiin
AUTHOR
October 31, 2011 at 7:09 PM delete

^ syz lyssa gud luck yea for your coming exam :)

avatar
Unknown
AUTHOR
October 31, 2011 at 7:22 PM delete

good luck kak lyssa.. chayok chayok!!!

avatar
Unknown
AUTHOR
October 31, 2011 at 7:29 PM delete

gud luck kak Lyssa... jngn jdik cm Nurul mniru time exam.. ha3.. exam 2 susah sngadddd...

avatar
October 31, 2011 at 7:36 PM delete

good luck sys lyssa . sys macm mne nak buat tarikh yg atas post title tu ?

avatar
Anonymous
AUTHOR
October 31, 2011 at 7:44 PM delete

caiyok..

gud luck ek!

avatar
Anonymous
AUTHOR
October 31, 2011 at 7:49 PM delete

ha ? sampai bulan 12 ..hemmm..nmpknye Ain x boleh lar bace entry sys lyssa banyak-banyak :( and GUD LUCK for exam sys lyssa..Do the Best <3

avatar
Anonymous
AUTHOR
October 31, 2011 at 8:19 PM delete

itula cr sys td , hurr cmbil cr entry sys .ne tau sys ltak g umah kwen mr pritt abg ty ehe ,:)) wendu sys

avatar
Anonymous
AUTHOR
October 31, 2011 at 8:36 PM delete

Gud Luck n , Mesti Sya akn rindu sis Lyssa :)

avatar
Nurul Arifah
AUTHOR
October 31, 2011 at 8:41 PM delete

Good luck kak lyssa :DD

avatar
Solihahazahar
AUTHOR
October 31, 2011 at 8:48 PM delete

Good Luck sis :D buat yg terbaik. chaiyokkk :)

avatar
Bella Purple
AUTHOR
October 31, 2011 at 9:28 PM delete

Good Luck sys !
Do the best ! I know you can do it .. :D

avatar
Nurul Anis
AUTHOR
October 31, 2011 at 11:39 PM delete

oughh.. ptup lar senyap jer. huhuuu.. apew2 pun, gud lluck 4 your exam ya lyssa.. caiyok2.. :)

avatar
smilenajah93
AUTHOR
November 1, 2011 at 1:34 PM delete

all the best exam sys :)

avatar
Lam A'Aini
AUTHOR
November 3, 2011 at 5:48 PM delete

kak lyssa . . googd luck ea ..

avatar
Unknown
AUTHOR
March 4, 2013 at 2:30 PM delete

Tu Dulu Sekarang ? dah lamer x updatee niii Hermm

avatar

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe. EmoticonEmoticon