Teringat Akan Kekasih Lama :'(

Gadis Kidal Berceloteh...
18/10/2011

.Assalamualaikum !
Peacee ^_^v

Heyy you ! Wassup ??!

Hujan ~ OH Hujan ~ Kenapa engkau hujan . Macam macan mana aku tak hujan , katak panggil aku ~ Katak Panggil aku . Wargh . Cik Lyssa ! Kau nyanyi ? Macam sodap je sore kau tuh yerr . Bingit telinga blogger2 kita nih dengar . Ye takk ? huhu .


Seriusly , petang ni  , hujan lebat GILA dekat area rumah Lyssa ni . Penang !! OHH ! Siapa stay dekat penang ? Angkat tangan cepat . Dari tadi , dok hujan ja . Tak henti - henti . Ishkk . Hujan . Hujan .. Kenapa lah kau hujan ~ Teringat pulak aku dekat kekasih lamaku !
Sayanggggg . Rindu lahh ~ :'(




Oh yer . Memang time - time macam ni , kalau hujan , mesti teringat dekat dia . Macam - macam terlatah dia buat time hujan . Rindu pulak adegan -adegan gitu . Kami lari sana sini .
I tarik you ! You tarik I ! Warghh  . Serius romantik ! Makan sama - sama . Dah kenyang , terbelahak (blurpp..blurppp) sama-sama . Tak ke , syiok gitu ? Kan ??


Serius , rindu giler saat - saat tuh . Tapi , nak buat macam mana kan ? Nama pun kekasih lama . Benda dah lama . Tak perlu diungkitkan lagii . Ye dakk ? Lagi diungkit , lagi mengalir air mata ni haaa. Tak mo ! Tak mo macam itu . lagi pun , yang pergi biarlah ia pergi . Kita yang masih ada , hidup mesti diteruskan jugak ! :'(


Tapi , kalau dah teringat , nak buat macam mana kan ? Siapakah gerangan kekasih lama saya tuh ? Boleh KLIK SINI untuk tahu lebih lanjut ~ Itu lah kekasih lama lyssa ~


=Sekian ! Selamat Mengomen ^_^v
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

26 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
noraauliyya
AUTHOR
October 18, 2011 at 6:09 PM delete

wakakaka . dah agak dah kucing .

avatar
October 18, 2011 at 6:10 PM delete

mati-mati ingat kekasih akak yang dulu kala .. haha !

avatar
Anonymous
AUTHOR
October 18, 2011 at 6:12 PM delete

kita sama lh kak lyssa .. teringat kt kekasih lama bila BF bru kita buad yg sma seperti kekasih lama ..

avatar
HaNa Qisyaa
AUTHOR
October 18, 2011 at 6:12 PM delete

hana pun's mcm kak lyssa gaxx !! ~

avatar
Ain Fadhilah
AUTHOR
October 18, 2011 at 6:14 PM delete

Dah agak mesti kucing tu :P

avatar
AkuTracy
AUTHOR
October 18, 2011 at 6:15 PM delete

ceh...heheh...wat saspen....

avatar
yanaman
AUTHOR
October 18, 2011 at 6:15 PM delete

Kak Lyssa buat kite suspen jeee , nak nangis jugak bila baca kak Lyssa hilang adik , rupa2nyya kucing , xD

avatar
Farida Amira
AUTHOR
October 18, 2011 at 6:19 PM delete

amboii comel betul adik lyssa. Ni yang gewaam ni xD

avatar
October 18, 2011 at 6:19 PM delete

rupe-rupa nya kekasih lyssa selama ini...adalah seekor kucing yang comel bernama Enot....aq ingatkan sapa tadi..hehehheheh

avatar
nanieteukie
AUTHOR
October 18, 2011 at 6:22 PM delete

buat orang sedih je...padahal bila klik kucing..hahaha

avatar
HoNeY Bee
AUTHOR
October 18, 2011 at 6:23 PM delete

sabar la ea..nnti adik lyssa tu balik la..adik tu na jln2 kot..:D
taiping pon hujan gak..dh 2/3 hari hujan...

avatar
shafa (:
AUTHOR
October 18, 2011 at 6:25 PM delete

cheeh kaq lyssa, ingat an ex boyfiee . hikhoks .saba kaq lyssa yea. kaq teganu on hujann :)

avatar
wanzafirah
AUTHOR
October 18, 2011 at 6:26 PM delete

sabar yee cik lyssa, kat kelantan pom hujan tak henti2 gak..

avatar
sweetsour93
AUTHOR
October 18, 2011 at 6:41 PM delete

kak lyssa buat suspen jew...bru nk nangis tdi.. ^^

avatar
yat sadri
AUTHOR
October 18, 2011 at 6:43 PM delete

sey ase sume negeri hujan la petang nie.. sbb kat cni(slgor) pn hujan. kwn kat joho pn kate tmpat dia hujan ..

avatar
sweeties sha
AUTHOR
October 18, 2011 at 6:49 PM delete

hyep ! lysa . wah klo ujan mang sesuai ingat benda yg dah lama . hee ! so swet .

avatar
Niez Mellow
AUTHOR
October 18, 2011 at 7:02 PM delete

laaa kucing rupanya. ingatkan lelaki mana ntah. haha tertipu sy.

avatar
Anonymous
AUTHOR
October 18, 2011 at 7:06 PM delete

rinduw....rindu se rindu rinduwnyaaa.... huahuahua :'(

avatar
Mish Eyryn
AUTHOR
October 18, 2011 at 7:11 PM delete

sis buley men tarik2 ngan kucing ? wah ! memang hebad laa u.. hahaa

avatar
Sofea
AUTHOR
October 18, 2011 at 7:42 PM delete

kelakar jgak entry akak nie . haha , kucing rupanyaa . :D

avatar
A N I S
AUTHOR
October 18, 2011 at 9:08 PM delete

btul ! hjn trsgtlh lebat , shingga skolh saya bnjir , trpksa redah !!!
*skolah mna tuh?*

avatar
:: cik ai ::~
AUTHOR
October 19, 2011 at 8:53 AM delete

cik ai x suke perasaan mcm nie :: teringat kekasih lame . . !!

avatar
October 21, 2011 at 2:22 PM delete

hhehehheheh....ingat an ape lah tadi u ??? kucing ??? miau!!!

avatar
October 21, 2011 at 2:22 PM delete

hhehehheheh....ingat an ape lah tadi u ??? kucing ??? miau!!!

avatar
Anonymous
AUTHOR
October 23, 2011 at 10:28 AM delete

alololo... teringat kat kucing ek?!

avatar
Panda Biru
AUTHOR
December 6, 2013 at 8:23 PM delete

Kucing ingatkan Mr.Prit tu. BTW, jgn sedih. Doa banyak2 kucing tu jumpa. Aamin...

avatar

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe. EmoticonEmoticon