Ketagih Dengan Blog ?? Patut Ke ?

Gadis Kidal Berceloteh...
22/10/2011

.Assalamualaikum !
Peacee ^_^v


Ponn .. Ponnn .. Pon .. Cik Lyssa Tommpangg lalu nehh . Datang sini nak postkan muatan yang berat - berat . Harap korang sabar , singgah and baca yer . ^^



 Persoalannya Sekarang Ni :

KETAGIH DENGAN BLOG ? PATUT KE ?


 Apa pendapat korang . Patot ke takk . If tak patot , apa sebab nya ? Apa implikasi disebalik ketagihan ini ? Ada faedah ? Ke , ciket pun tak de ? lalalalalala~ Jom kita hayati situasi di bawah ! ;)




 


So , macam mana ? Paham kan situation dekat atas neyy ? Tengok lah tuh , budak - budak zaman sekerang , yang ketagih sangat ber-blog . Sampai benda yang penting dilaksanakan mereka abai macam tuh jer .


Ishk . Korang ! Actually , nak berblog boleh jer . Memang tak salah . Banyak jugak faedahnya bila kita berblog . Ye dakkk ? Tapi  , nak ber-blog pun , berpada - padalah . Ingat sama tanggungjawab kita sebagai seorang anak , seorang pelajar , seorang umat Islam . Jangan abaikan masa depan kita dengan TERLALU KETAGIH dengan blog . Tak boleh la macam itu . Ni takk 24 jam asyik nakk online je . Blogwalking sana - sini . Ishk.Ishk . Lyssa sekadar nak nasihat je . So , sekarang nih , korang pandai - pandai lah divide masa tu . Jangan terlalu banyak sangat berada di depan laptop tu .. okeyyy ??
Gud Girl / Gud Boy ^^


p/s : Nama di atas , tak de kena mengena dengan yang hidup ataupun yang mati . Sekadar contoh sahaja ^^

KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

66 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
amira minho
AUTHOR
October 22, 2011 at 4:16 PM delete

Hahaha , perangai sama cam kita oe :)

avatar
October 22, 2011 at 4:18 PM delete

Kadang-2 ketagih jugookk.. HAHA,

avatar
Aimi Farhana
AUTHOR
October 22, 2011 at 4:18 PM delete

Betul . betul . betul . tidur pon masih egt blog! ouhh belog! hihihi ^_~

avatar
October 22, 2011 at 4:18 PM delete

Kadang-2 ketagih jugook.. HAHA,

avatar
October 22, 2011 at 4:18 PM delete

hehe..betul tu betul... jgn la smpai ketagih kat blog smpai mcm tuh...wink-wink^

avatar
October 22, 2011 at 4:18 PM delete

pop..terkena pada diri..tp,takdeklah sampai tak buad semua tu..just ashik online aje..hahaks..

avatar
SMILEY
AUTHOR
October 22, 2011 at 4:20 PM delete

betol2..bdk2 skrang dah maju..dah tak ingt dunia kalau dh online nyer...

avatar
October 22, 2011 at 4:20 PM delete

hehehe.. betol.. ni suruh buang sampah baru p buang.. haih.. kene kawal internet skang.. tapi budak2 dh bijak dh.. [ciss.. cara cakap cam mak orang]haha

avatar
October 22, 2011 at 4:20 PM delete

hehehe.. naseb bek cp jadik blogger bila dahhabes skola.. :D

avatar
October 22, 2011 at 4:23 PM delete

eh nama kita ada .okeh femes sat kehkeh .melawok jaa :D

avatar
AMMAR YASIR
AUTHOR
October 22, 2011 at 4:23 PM delete

Tapi susah lah nk berhenti ketagih tu...huhuhuhuhu

avatar
gadis_purple
AUTHOR
October 22, 2011 at 4:24 PM delete

betul tu ! ;p saya pon seteruk ketagih saya takde lahh onlinee 24 hors just 22 hors je..haha kidding

avatar
October 22, 2011 at 4:25 PM delete

boleh dijadikan satu pengajaran yang bagus akak.

avatar
October 22, 2011 at 4:25 PM delete

baguih la klu bdk2 zaman skunk nie celik it :) tp , kalau dah TERobsessed ?? hurm , dah besaQ da .. bley pikiaQ mana yg baek mana yang buruQ .. kan :)) kena bijak dalam pengurusan masa .. study didahulukan , blog di utamakan :))

avatar
Apple Pearl
AUTHOR
October 22, 2011 at 4:30 PM delete

apple first bukak blog,memang ketagih snagt nak menghadap laptop je..hehe

avatar
misz lieya
AUTHOR
October 22, 2011 at 4:33 PM delete

heheh ... situasi dua tu mcm sayala sis ...

avatar
Cik Rose Cute
AUTHOR
October 22, 2011 at 4:40 PM delete

Betul tie...Akak sokong hihihi

avatar
Ezany karim
AUTHOR
October 22, 2011 at 4:44 PM delete

Nasihat yg bergune . TY kak Lyssa :)

avatar
October 22, 2011 at 4:47 PM delete

BETUL DH TU..NK BERBLOG XSALAH...TP JGN LUPE TGUNGJWB KITA..

avatar
October 22, 2011 at 4:49 PM delete

haa..btol5..berblog bia berpada-pada..

avatar
zaty
AUTHOR
October 22, 2011 at 4:58 PM delete

brblogging ny mmg ley jd ktagih. ttmbah bila yg new blogger tuhh..hek9. ~sya la tuhh..

avatar
Miss A
AUTHOR
October 22, 2011 at 5:23 PM delete

hehe,mmg ade pun org cmni.even sye pun kdg2 tlebih addict dgn blog cik lyssa :) tp yelah,hope tak lah jd addict tahap mental kt blog.haha :P

avatar
noraauliyya
AUTHOR
October 22, 2011 at 5:24 PM delete

wahhhaaa .. tu obses namanya tu ..

avatar
Wany Zaman
AUTHOR
October 22, 2011 at 5:29 PM delete

ouch terasa hehe ! :) Nway, nak update blog malam2 sebelum tidur lebih sesuai tak ggu masa blaja n kerja harian kamu :)

avatar
kunci locker
AUTHOR
October 22, 2011 at 5:44 PM delete

alamaak..terkena batang hidung sdri...haahhaa...tol tu...jgn ketagih sgt la kn,..hehehe

avatar
October 22, 2011 at 5:45 PM delete

waaa...na cuti belog sminggu lah! kisah ats dh jd kisah benar ny! PARAHH !!!

avatar
kaka
AUTHOR
October 22, 2011 at 5:48 PM delete

peh!!macam kena dekat batang hidung sendiri..haish haish..berubah2

avatar
NOVA
AUTHOR
October 22, 2011 at 6:39 PM delete

hahhahahah... klakar laa... adoiii.... perli nampak.. hihi terasa nie....

avatar
Anna Dania
AUTHOR
October 22, 2011 at 6:51 PM delete

Haha ! Anna pun dh mula ketagih dgn buat blog ni..biar pun bru jew mula buat blog..hehe.. Tapi, kewajipan yg len Anna xla smpai abaikan..cuma sekarang ni..keja Anna blog jew laaa..pengganggur kan... XD

avatar
October 22, 2011 at 7:48 PM delete

Assalam, hahaha... lucuuuu... hehehe... mcm terkena plak aku nie...huhu..

avatar
Miss Jajee
AUTHOR
October 22, 2011 at 8:13 PM delete

saya waktu buat exam pun ingat blog wooooooo !

avatar
hazanis
AUTHOR
October 22, 2011 at 8:14 PM delete

hihi dunia sekarang..:)

avatar
Kazen
AUTHOR
October 22, 2011 at 8:42 PM delete

hahaha....ade jugk yg terasa nie...apa2 pun utamakan yg lebih pnting dulu :p

avatar
Bell Purple
AUTHOR
October 22, 2011 at 9:30 PM delete

perangai sme w0oo ! hahax :)

avatar
haziq yusuf
AUTHOR
October 22, 2011 at 9:56 PM delete

heeeeeeee~ TERASA SANGAT ! haha ! :DD

avatar
ain dzaya
AUTHOR
October 22, 2011 at 10:12 PM delete

nak makan menghadap blog....apa kes??!

avatar
rtyqa wsabri
AUTHOR
October 22, 2011 at 10:39 PM delete

org yg addicted..pergh..visit my blog dear..http://tasniya92.blogspot.com/2011/10/are-u-addicted-towards-victoria-secret.html...btw,nk tnye,u blaja ktner?kos apa???seems interesting jer...muka awet muda eak..suka tgk..nmpk mcm bdk jer...hehee...siyes nih taw...^__^

avatar
Ahmad
AUTHOR
October 22, 2011 at 11:49 PM delete

aik??? nama mad gak lyssa pakai... huhuhu ape nie....malu la mad huhuhu....

tp xpe....bez jugak hihihi nanti leh jd famous mcm lyssa nie hihihi

avatar
Budak Botak
AUTHOR
October 23, 2011 at 12:49 AM delete

HA3, jangan la ketagih sangat...

avatar
nurmujahidah
AUTHOR
October 23, 2011 at 1:00 AM delete

sokong3,, hehe
http://mujadafewa.blogspot.com/

avatar
October 23, 2011 at 1:55 AM delete

tak payahlah berblog..kalau mcm ni jadinya...baik saja behenti seketika...apa salahnya

avatar
Mat Gebu
AUTHOR
October 23, 2011 at 7:50 AM delete

erkkk..pakcik mat no comment...hehe

avatar
October 23, 2011 at 8:13 AM delete

@Mat Gebu

Wahhh . Mat Gebu Comment Entry ni lahh . Terharuuu . ahaa ^_^

avatar
October 23, 2011 at 12:53 PM delete

situasi ke 3 tuu sllu dpk pk . ahaha . tp skrg ta nak dah . lme-2 nnty msty lpe gak nk tulih ap .

avatar
Lily
AUTHOR
October 24, 2011 at 10:34 AM delete

Haha, sehari tak bukak blog mcm tak cukup nafas je xD

avatar
Mia Ukaishar
AUTHOR
October 26, 2011 at 10:32 PM delete

betul tuh. :) tak patut ketagih dgn blog

avatar
October 29, 2011 at 5:01 PM delete

assalamualaikum . . kikikiki
sy nak bagi tau salah satu situasi di atas adalah berkeknaan dgn sy . . hhahaha . . .

thanks nasihat . .tp sy on bkn 24jam la . . hehe

avatar
aqilah
AUTHOR
November 7, 2011 at 6:30 PM delete

betul3 .. Qila sokong 100 % .. hhe~
kdg2 Qila pun mcm tu jugak ...
thanks for the advice .. hha~

avatar
CEO
AUTHOR
December 8, 2011 at 9:22 AM delete

mcam kite jugak lah. lolololol

avatar
December 10, 2011 at 1:45 PM delete

salam, hehe..lps ni kne beringt k..hehe..salam :)

avatar
ika
AUTHOR
January 24, 2012 at 2:43 AM delete

aduyai . . sebijik sejibik mcm ika niew . . mmg ketagih da niew . . aduii :P

avatar
saya liea
AUTHOR
August 4, 2012 at 9:24 AM delete

hahahahaha.. betOl tuu..kikiki ^_~

avatar
October 13, 2012 at 9:49 AM delete

good info ! Hehe . Lia ni memang dah tahap ketagih giler dgn blog . Nk benti ? Susah ;) Huhu . Try try

avatar
mselim3
AUTHOR
November 27, 2012 at 1:14 PM delete

huhuh ketagih...setiap penyakit mesti ada ubatnya...kalu ubat orang ketagih nie ... kena pergi pusat tau!

avatar
Effa Nadia
AUTHOR
January 18, 2013 at 10:02 AM delete

hahaha. sy slalu yg situasi 3 tu.. lawak de..

avatar
July 14, 2013 at 9:07 PM delete

ah arrr..btol sangt tu lisa. hehe sokong! :P

avatar
January 5, 2014 at 11:43 AM delete

betul tu..aku pun tdk lah juga sampai ketagih nak hadap blog 24 jam..gila kah..

avatar
September 4, 2015 at 7:50 AM delete

dulu memang saya ketagih , dalam kelas asyik pikir pasal blog blog blog . hahahahahhaha . lawak kalau kenang balik.

avatar

Google+ Followers