Perghh , Ramai SIOT GILER-GILER Punya !!!

Gadis Kidal Berceloteh...
22/10/2011

.Assalamualaikum !
Peacee ^_^v


Jom kita Blogwalking Ramai - Ramai Masuk LINK INI nakk ?
Best dapat baca entry mereka ! :)


Okeyyy . Tapi , bukan itu yang Lyssa nak bincangkan .
So , ape benda kan ? Apa yang RAMAI SIOT GILER-GILER Punya tu kan ?


hekhek . Tak de lah .
Lepas je Lyssa post ENTRY MENARIK INI kan , 
pukul 4.15 petang semalam ..

Tu dia haaaa . Tengok lah bloggers - bloggers kita terus menyerbu masuk blog Lyssa ! HAHA.
Terjojol keluar dah bijik mata bulat Lyssa neyy haaa bila tengok :




.
.
.
.
.


Menantang nehh !


 

Memang ter sangat gile rahh .
First time rasanya dalam seumur hidup Lyssa ber-blogging kan ..
Dapat sampai melebihi 400 yang serbu masuk blog Lyssa . HAHA . 

Entry ni , bukan nak berlagak riak sebab ramai yang masuk blog Lyssa .
Bukan ! Bukan ! Jangan salah anggap pulakk . Cuma Lyssa nak luahkan punya tokojoitt nya Lyssa time tengok ramai orang serbu blog Lyssa . HEHE . 

BTW , korang ! Thanks sebab selalu datang singgah blog naif Lyssa ni . Walaupun entry Lyssa tak de lah hebakk sangat macam bloggers yang lain . Rasa terharu pulak , sebab orang selalu masuk blog yang tak seberapa neyy . Thanks a lot yeah , korang . Jasa korang akan Lyssa kenang sampai bila - bila . Hope lepas ni , rerajin lah comment entry lapukk Lyssa tu heh ?

Sekian ^_^v



KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

32 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Ku Azhar
AUTHOR
October 23, 2011 at 7:47 AM delete

yeaaa!! dan sy org pertama!! hehehe

avatar
Sis Nunu Fafa
AUTHOR
October 23, 2011 at 7:49 AM delete

serbu smpai kene serang masuk hospital (just kidding)...hhaa

avatar
awinfaizny91
AUTHOR
October 23, 2011 at 7:49 AM delete

tokojoitt ka?hahhahaa...hrp2 yg view tuh bacelah kan,jgn reti tnggalkan link ja.betoi dak?betoi dak?hhehe

avatar
October 23, 2011 at 7:49 AM delete

cehhh . bangga nyer dia hehh . haha .

avatar
October 23, 2011 at 7:50 AM delete

Saya dr dulu tringin gitu tp x jdik own.... :(

avatar
Puteri
AUTHOR
October 23, 2011 at 7:51 AM delete

Tahniah, Sis :D HOHO :)

avatar
Aisy Nasiha
AUTHOR
October 23, 2011 at 7:52 AM delete

lyssa ni kreatif la...mcm2 blh dijadikan entry...bgus tul

avatar
Sarah Hanim
AUTHOR
October 23, 2011 at 7:54 AM delete

lyssa , knp link sy tak de ? sedih la ;'(

avatar
October 23, 2011 at 7:59 AM delete

@Sis Nunu Fafa

hahaha . tk nakk lah masuk ospital ;)

avatar
October 23, 2011 at 7:59 AM delete

@awinfaizny91

haaaa . btoii . betoi .. betoii ^^

avatar
October 23, 2011 at 8:00 AM delete

@Mahamudah Mutiani

lohh .ta mo sedih . sedih . usaha tangga kejayaan ^^

avatar
October 23, 2011 at 8:00 AM delete

@Aisy Nasiha

hehee .tk de makna nyer kreatif . ehee . :)

avatar
October 23, 2011 at 8:00 AM delete

@Sarah Hanim

lahhh tk de mehh ? send kul bpe ?

avatar
Sarah Hanim
AUTHOR
October 23, 2011 at 8:15 AM delete

masa 12.44 lagi . so sad la lyssa :(

avatar
Sarah Hanim
AUTHOR
October 23, 2011 at 8:18 AM delete

@Lyssa Faizureen
masa 12.44 lagi . so sad la lyssa :(

avatar
hafizah anuar
AUTHOR
October 23, 2011 at 8:37 AM delete

kak yg download font tu...x bole install dia tulis done dgn print je..??

avatar
hafizah anuar
AUTHOR
October 23, 2011 at 8:38 AM delete

kak cammane nk buat yg akk buat org sedang menerjah blog akk tu?

avatar
Chocolate
AUTHOR
October 23, 2011 at 8:55 AM delete

Kak lysa,macam mana eh nak buat supaya kita tahu berapa ramai tengah terjah blog kite ni :]

avatar
eyryn
AUTHOR
October 23, 2011 at 9:09 AM delete

blog sis mmang best !

avatar
merahitujambu
AUTHOR
October 23, 2011 at 9:14 AM delete

bestnyaaa ramai org terjah dia

avatar
Apple Pearl
AUTHOR
October 23, 2011 at 9:27 AM delete

eh,first time ke..slalu lbih 400 je bla apple dtg sni..hehe^^
blog lyssa the best la..:)

avatar
era kecik
AUTHOR
October 23, 2011 at 9:47 AM delete

huh! ramainya.. ala jelesnye.. hehehe

avatar
izamin
AUTHOR
October 23, 2011 at 11:40 AM delete

huhu.. bestnye ramai org menerjah masuk blog kite.. jeles nie.. kih3

avatar
FiHa
AUTHOR
October 23, 2011 at 1:00 PM delete

wamai ! jelesh ! hehe

avatar
kaka
AUTHOR
October 23, 2011 at 5:11 PM delete

hehe..wawah suka lyssa ye..lepas ni turn lyssa la pulak serbu blog ktorang..kn2.. :p

avatar
October 23, 2011 at 7:07 PM delete

bl0g sye lgi naif.. slagi kak lyssa ta singgah.. wekk :P

avatar
Master
AUTHOR
October 25, 2011 at 9:47 AM delete

Lyssa memang cute dan sweet dari

http://syokkahwin.com/blog

avatar
October 29, 2011 at 5:04 PM delete

kak lyssa cute
pritt pown cute
blog pown cute

wahhh . . ramainya terjah blog kak lyssa . . .

kak lyssa / / kak idola sy <3



serius ni saya bagi tau . . kak lyssa
memang edola sy . . sy tingin nak jadi cam kak lyssa <3

avatar
Norlida Ramli
AUTHOR
October 30, 2011 at 12:29 AM delete

hehee..rmainya terjah..
ni ngah rajin komen entry2 lama lysaa..syok pulak baca ..hehe

avatar

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe. EmoticonEmoticon

Google+ Followers