Teringat Akan Kekasih Lama :'(

Gadis Kidal Berceloteh...
18/10/2011

.Assalamualaikum !
Peacee ^_^v

Heyy you ! Wassup ??!

Hujan ~ OH Hujan ~ Kenapa engkau hujan . Macam macan mana aku tak hujan , katak panggil aku ~ Katak Panggil aku . Wargh . Cik Lyssa ! Kau nyanyi ? Macam sodap je sore kau tuh yerr . Bingit telinga blogger2 kita nih dengar . Ye takk ? huhu .


Seriusly , petang ni  , hujan lebat GILA dekat area rumah Lyssa ni . Penang !! OHH ! Siapa stay dekat penang ? Angkat tangan cepat . Dari tadi , dok hujan ja . Tak henti - henti . Ishkk . Hujan . Hujan .. Kenapa lah kau hujan ~ Teringat pulak aku dekat kekasih lamaku !
Sayanggggg . Rindu lahh ~ :'(




Oh yer . Memang time - time macam ni , kalau hujan , mesti teringat dekat dia . Macam - macam terlatah dia buat time hujan . Rindu pulak adegan -adegan gitu . Kami lari sana sini .
I tarik you ! You tarik I ! Warghh  . Serius romantik ! Makan sama - sama . Dah kenyang , terbelahak (blurpp..blurppp) sama-sama . Tak ke , syiok gitu ? Kan ??


Serius , rindu giler saat - saat tuh . Tapi , nak buat macam mana kan ? Nama pun kekasih lama . Benda dah lama . Tak perlu diungkitkan lagii . Ye dakk ? Lagi diungkit , lagi mengalir air mata ni haaa. Tak mo ! Tak mo macam itu . lagi pun , yang pergi biarlah ia pergi . Kita yang masih ada , hidup mesti diteruskan jugak ! :'(


Tapi , kalau dah teringat , nak buat macam mana kan ? Siapakah gerangan kekasih lama saya tuh ? Boleh KLIK SINI untuk tahu lebih lanjut ~ Itu lah kekasih lama lyssa ~


=Sekian ! Selamat Mengomen ^_^v
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

26 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
noraauliyya
AUTHOR
October 18, 2011 at 6:09 PM delete

wakakaka . dah agak dah kucing .

avatar
October 18, 2011 at 6:10 PM delete

mati-mati ingat kekasih akak yang dulu kala .. haha !

avatar
Sis Myra
AUTHOR
October 18, 2011 at 6:12 PM delete

kita sama lh kak lyssa .. teringat kt kekasih lama bila BF bru kita buad yg sma seperti kekasih lama ..

avatar
HaNa eLm0
AUTHOR
October 18, 2011 at 6:12 PM delete

hana pun's mcm kak lyssa gaxx !! ~

avatar
Ain Fadhilah
AUTHOR
October 18, 2011 at 6:14 PM delete

Dah agak mesti kucing tu :P

avatar
AkuTracy
AUTHOR
October 18, 2011 at 6:15 PM delete

ceh...heheh...wat saspen....

avatar
Yana AmaneenA
AUTHOR
October 18, 2011 at 6:15 PM delete

Kak Lyssa buat kite suspen jeee , nak nangis jugak bila baca kak Lyssa hilang adik , rupa2nyya kucing , xD

avatar
Farida Amira
AUTHOR
October 18, 2011 at 6:19 PM delete

amboii comel betul adik lyssa. Ni yang gewaam ni xD

avatar
October 18, 2011 at 6:19 PM delete

rupe-rupa nya kekasih lyssa selama ini...adalah seekor kucing yang comel bernama Enot....aq ingatkan sapa tadi..hehehheheh

avatar
nanieteukie
AUTHOR
October 18, 2011 at 6:22 PM delete

buat orang sedih je...padahal bila klik kucing..hahaha

avatar
HoNeY Bee
AUTHOR
October 18, 2011 at 6:23 PM delete

sabar la ea..nnti adik lyssa tu balik la..adik tu na jln2 kot..:D
taiping pon hujan gak..dh 2/3 hari hujan...

avatar
scha (:
AUTHOR
October 18, 2011 at 6:25 PM delete

cheeh kaq lyssa, ingat an ex boyfiee . hikhoks .saba kaq lyssa yea. kaq teganu on hujann :)

avatar
October 18, 2011 at 6:26 PM delete

sabar yee cik lyssa, kat kelantan pom hujan tak henti2 gak..

avatar
^^eKaTiKaH^^
AUTHOR
October 18, 2011 at 6:41 PM delete

kak lyssa buat suspen jew...bru nk nangis tdi.. ^^

avatar
yat sadri
AUTHOR
October 18, 2011 at 6:43 PM delete

sey ase sume negeri hujan la petang nie.. sbb kat cni(slgor) pn hujan. kwn kat joho pn kate tmpat dia hujan ..

avatar
shasygs
AUTHOR
October 18, 2011 at 6:49 PM delete

hyep ! lysa . wah klo ujan mang sesuai ingat benda yg dah lama . hee ! so swet .

avatar
Niez Mellow
AUTHOR
October 18, 2011 at 7:02 PM delete

laaa kucing rupanya. ingatkan lelaki mana ntah. haha tertipu sy.

avatar
budak ketot
AUTHOR
October 18, 2011 at 7:06 PM delete

rinduw....rindu se rindu rinduwnyaaa.... huahuahua :'(

avatar
eyryn
AUTHOR
October 18, 2011 at 7:11 PM delete

sis buley men tarik2 ngan kucing ? wah ! memang hebad laa u.. hahaa

avatar
Ziera Yeon
AUTHOR
October 18, 2011 at 7:42 PM delete

kelakar jgak entry akak nie . haha , kucing rupanyaa . :D

avatar
Cik Anis
AUTHOR
October 18, 2011 at 9:08 PM delete

btul ! hjn trsgtlh lebat , shingga skolh saya bnjir , trpksa redah !!!
*skolah mna tuh?*

avatar
October 19, 2011 at 8:53 AM delete

cik ai x suke perasaan mcm nie :: teringat kekasih lame . . !!

avatar
October 21, 2011 at 2:22 PM delete

hhehehheheh....ingat an ape lah tadi u ??? kucing ??? miau!!!

avatar
October 21, 2011 at 2:22 PM delete

hhehehheheh....ingat an ape lah tadi u ??? kucing ??? miau!!!

avatar
era kecik
AUTHOR
October 23, 2011 at 10:28 AM delete

alololo... teringat kat kucing ek?!

avatar
Panda Biru
AUTHOR
December 6, 2013 at 8:23 PM delete

Kucing ingatkan Mr.Prit tu. BTW, jgn sedih. Doa banyak2 kucing tu jumpa. Aamin...

avatar

Google+ Followers